Suomen Seinät Oy

Kevytelementtien asiantuntija palveluksessasi!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Elementtiasennusta Turussa

Yrityksellämme on vuosien kokemus kevytelementeistä ja elementtiasennuksista. Oma asennuskalustomme mahdollistaa sen, että pystymme työskentelemään isoissa ja vaativissakin kohteissa. Oman kaluston ansiosta emme myöskään ole riippuvaisia muista, vaan kykenemme nopeaan ja joustavaan toimintaan.

elementtiasennus

Kokonaisvaltaista urakointia

Purkamalla asennuskohteisiin tuotavat elementit itse varmistamme, ettei niihin synny purku- tai varastointivaurioita. Pelkän elementtiasennuksen lisäksi suoritamme myös purku- ja muutostyöt sekä asennamme elementtijärjestelmän mukaiset ikkunat ja ovet. Lisäksi teemme vaadittavat tiivistys-, listoitus- ja pellitystyöt.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Seinät Oy
Varpiokatu 8 B
21260 RAISIO

Y-tunnus: 0937779-5
Puh: +358405518466

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Seinät Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Korkein luottoluokitus Suomen Seinät Oy

Suomen Seinät Oy  |  Varpiokatu 8 B 21260, RAISIO  |  Puh. 040 551 8466  |  riku.ruusumo@suomenseinat.fi  |  www.suomenseinat.fi